Skapa din egen inredning med scrapbooking

Många använder en bok för att samla sina scrapbooks. Men om du vill utöka ditt scrapbookande ytterligare finns det flera sätt att göra det på. Du kan bland annat scrapbooka till din inredning. När du scrapbookar din egen inredning så blir ditt hem mer unikt och du kan visa din personlighet bättre. En annan fördel med om du tar ditt scrapbookande ut i hemmet är att du kan inspirera andra till att inkludera scrapbooking i deras inredning. Om du delar med dig av ditt scrapbookande på internet i en blogg eller på sociala medier kommer ditt konto garanterat att sticka ut mer om du ger tips och inspiration på inredning som går att scrapbooka.

Om du inte har några egna idéer på vad du kan scrapbooka till din inredning så fortsätt gärna att läsa. Det här inlägget är fyllt av tips på inredning du kan ge en egen touch med hjälp av scrapbooking.

Posters

Det finns många snygga posters på marknaden och det finns en hel del olika butiker att köpa dem i. Eftersom marknaden för posters har exploderat de senaste åren är det inte längre lika unikt att ha en poster hemma. Posters kan vara snygga som de är. Men om du till exempel har haft posters hängandes på dina väggar under flera år har du kanske börjat att ledsna på dem. Med dina scrapbookingprylar kan du ge dem ett nytt liv. Du kan till exempel använda dig av dina stämplar och klippa ut olika mönster som du brukar göra när du scrapbookar, fast på en poster. Om du ska ge bort en poster i present och vill göra den mer personlig kan du använda dig av dina scrapbookingprylar. Det kommer garanterat att uppskattas av personen som får din present.

Tavlor

Ett annat exempel på något du kan hänga på väggarna och ha som inredningsdetalj är tavlor. Om du köper en bakgrund att scrapbooka på i en bra storlek kan du göra en hel tavla som du scrapbookat ihop. En scrapbooking-tavla kan följa ett särskilt tema eller vara helt och hållet konstnärlig. Var kreativ och prova dig fram. Om du vill följa ett särskilt tema till en scrapbookingtavla kan du till exempel göra en tavla till ett barn i doppresent eller liknande. Din personliga tavla kommer att sticka ut bland andra presenter och det kommer att uppskattas.

Skyltar

Något annat du kan göra där du dekorerar med scrapbooking är olika skyltar. Du kan till exempel skapa skyltar som du hänger på toalettdörren eller skyltar som hänger på dörrarna till dina barns rum. Det är en rolig grej för gäster som ska hitta rätt rum men också en personlig inredningsdetalj.

Scrapbooks

Sist men inte minst kan du använda dig av dina färdiga scrapbooks som en del av din inredning. Du kan låta dem stå öppna så folk kan se dina verk eller låta dem vara stängda och ligga på bordet och på så sätt vara en del av din inredning. Du kan också riva ut några av dina bästa sidor och rama in dem.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

saturation