Svensk scrapbooking

Har du ingen att bolla idéer med när du pysslar? Det är en perfekt avkoppling att sitta ensam med sitt pyssel. Tankarna får fladdra runt i huvudet som de vill. Kreativiteten som man har inom sig får äntligen utlopp efter att ha varit instängd på ett kontor hela dagen. Matlagning och disk känns långt borta när man äntligen stängt in sig i sitt pysselrum. Ibland blir det dock stopp och man vet inte riktigt hur man ska göra för att idén man hade ska fungera bland klister, sax, band och papper. Då finns mötesplatsen svensk scrapbooking.

Bolla idéer med andra scrappare

Svensk scrapbooking är en mötesplats på nätet för alla som vill möta likasinnade. När man känner sig ensam i sin hobby för att de flesta i vänkretsen säger att de har ingen tid för hobbies kvar då kan man logga in på svensk scrapbooking. Sidan skapades 2006 och det är ingen försäljningssida utan den drivs för att alla i Sverige som har scrapbooking som hobby ska kunna träffas, ge varandra inspiration och tips samt diskutera allt inom scrapbooking. Det finns även länkar till små videos som visar hur man tillverkar till exempel vintagerosor, spiralblommor och rosetter samt hur man färglägger på olika sätt.

Vet du var man hittar material till scrapbooking?

Ibland letar man efter en speciell liten detalj för att fullborda sitt verk. Hos svensk scrapbooking finns en lista över alla butiker i Sverige som saluför artiklar inom scrapbooking. Känner du till en butik som har material, men som inte finns i listan? Kontakta Svescrap – förkortning för Sveriges scrapbooking – så kan de lägga in den i listan. Att vara generös och dela med sig av sin skaparlust och erfarenhet betalar sig, för en annan gång är det du själv som behöver finna inspiration hos andra scrappare. Det handlar inte om att kopiera andra rakt av utan att ge tips och hjälpa andra att finna sin inspiration som ibland tar en paus.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

saturation