Använda tapeter till scrapbooking

Håller du på med scrapbooking men har brist på nya idéer? I så fall kan du testa att använda nya material som till exempel tapeter i olika mönster och former. Scrapbooking är som bekant väldigt fritt och det går att använda i princip vad som helst som du finner lämpligt. Det är det som gör att så många lockas till denna avkopplande hobby. Om du får tag på en bit tapet kan det fungera som bakgrund på ett papper eller som ett kuvert, bara för att nämna några exempel.

Beställ hem prover istället för en hel rulle

Om du vill använda fina tapeter till din scrapbooking vill du förmodligen inte beställa hem en hel rulle som sedan bara blir liggandes hemma. Därför är det en god idé att vända dig till en nätbutik där du kan beställa hem tapetprover. Hos Familjetapeter.se kan du köpa tre stycken tapetprover till priset av 50 kronor. Du väljer tapeter helt fritt och får flera fina mönster som kan användas till din kommande scrapbooking. Kika igenom deras sortiment i lugn och ro så du ser vilka tapeter som passar det du tänkt göra.

Få bra tips av andra som håller på med scrapbooking

Skulle du vara lite osäker på hur du ska använda dina tapetrullar i samband med scrapbooking finns det många bra tips på nätet att ta del av. Det finns både svenska och internationella forum där du kan starta egna trådar eller läsa om hur andra har gjort. Tapeter är ju vanligtvis gjorda i lite hårdare material vilket gör att de lämpar sig väldigt bra till presentpåsar och liknande scrapbooking. Många som är aktiva i forum brukar lägga upp bilder på sina skapelser som du kan låta dig inspireras av. Du kan även få tips om det är något särskilt du ska tänka på när du använder materialet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

saturation